Lounge Havestol

Sådan får du maksimal hygge ud af dit loungeområde i haven

Loungestole og loungesæt er blevet populære, fordi de skaber den perfekte kombination af afslapning, luksus og fest. I denne artikel kan du læse om, hvordan du kan bruge dine loungemøbler til både afslapning, fest og alt derimellem i din have, på din terrasse eller på din altan.

Loungeområde til rolige stunder

Loungemøbler er komfortable og ligger op til, at du kan komme helt ned i gear. Du kan indrette dit loungeområde med mulighed for at kigge og lytte til noget afslappende. Du kan for eksempel lokke fugle til haven med et fuglebad med rindende vand. Du kan dermed kigge og lytte til hyggelige fugleaktiviteter samt lyden af rindende vand. Du kan også indrette området med smukke og velduftende blomster for at skabe en dejlig oase.

Loungeområde til glædelige besøg

For at gøre loungeområdet klar til besøg fra venner og/eller familie, kan du gardere dig med en trådløs højtaler, som I kan tage med ud i loungeområdet og sætte noget dejligt loungemusik på, så I kan nyde livet i dine dejlige loungemøbler. Det er en god idé at have et bord klar til drinks, snacks, solbriller, solcreme og mobiltelefoner, så jeres ting ikke skal placeres på jorden. Har du ikke så meget plads i dit loungeområde, kan du købe et bord med hjul, så I nemt kan placere det, hvor der nu lige er plads til det.

Smæk fødderne op

Det er sundt og afslappende af smække fødderne op. Dette får du mulighed for ved at købe en fodskammel eller en daybed som supplement til dine loungemøbler. Det kan være dejligt at have muligheden for både at sidde og ligge ned eller noget midtimellem.

Belysning i loungeområdet

For at kunne bruge mest muligt tid i dit loungeområde, kan du indrette med belysning og varme tæpper, så aftenerne også kan tages i brug. Du kan for eksempel indrette med solcellelamper som lanterne eller lyskæder for at skabe en hyggelig og luksuriøs loungestemning i din have om aftenen.

loungeområde i haven